Ouderraad

De Ouderraad (OR) helpt bij het organiseren van activiteiten die het extra leuk maken op school. Hierbij kunt u denken aan sportactiviteiten, culturele evenementen, maar ook praktische zaken zoals het voorbereiden en helpen bij vieringen en uitstapjes. Ook is de OR is actief betrokken bij het organiseren en begeleiden tijdens de Avondvierdaagse, zorgt voor sinterklaascadeautjes en ieder jaar zorgt de OR dat de school tijdens de Kerstperiode versierd wordt.
De OR is bereikbaar via het volgende e-mailadres: ouderraad@ebsderots.nl

De OR bestaat uit de volgende leden:

Esther Schouten

Hi! Mijn naam is Esther Schouten, getrouwd met Mark en ik ben moeder van 4 kinderen waarvan er 3 nog op De Rots zitten. Ik werk 2 dagen in de week op een kinderdagverblijf en op zondag gaan wij naar de baptistengemeente ‘Siloam’. Ik heb me opgegeven voor de ouderraad omdat ik het belangrijk vind om me in te zetten voor mijn kinderen en dat ze leuke activiteiten kunnen meemaken in hun basisschooltijd. En daar goede herinneringen aan over houden in hun verdere leven. Ik hou van organiseren en regelen, dus dat helpt ook mee 😉 Ik heb er zin in om leuke dingen te kunnen gaan doen en ik hoop dat we daar ook veel hulp van alle ouders bij zullen krijgen zodat we samen voor een leuke tijd voor al onze kinderen kunnen zorgen. Groetjes!

Peter Vermeer

Ik ben Peter Vermeer, getrouwd met Margot en vader van drie kinderen: Elin en Nathan zitten op De Rots en Joah start in december 2022. Sinds 2020 ben ik aangehaakt bij de OR, ik vind het leuk om me praktisch in te zetten voor de kinderen en de school en hoop dat we er samen met de andere ouders, ondanks de enerverende tijd, wat moois neer kunnen zetten.

Phia Dekens

Ik ben Phia Dekens, getrouwd met Eelke en moeder van 4 kinderen. Ondertussen zitten ze allemaal met plezier op de Rots. Ik zit nu ongeveer een jaar in de ouderraad en doe dit met veel plezier. Ik vind het leuk om te helpen waar nodig, dingen te organiseren en ook op deze manier betrokken te zijn bij de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben op school en dat er naast al het harde werken op school, er ook leuke dingen worden georganiseerd. Daar zet ik mij graag voor in. Ik kijk weer uit naar een nieuw schooljaar!

 

Hizkia Neuteboom (lid namens het team)