Ouderraad

De Ouderraad (OR) helpt bij het organiseren van activiteiten die het extra leuk maken op school. Hierbij kunt u denken aan sportactiviteiten, culturele evenementen, maar ook praktische zaken zoals het voorbereiden en helpen bij vieringen en uitstapjes. Ook is de OR is actief betrokken bij het organiseren en begeleiden tijdens de Avondvierdaagse, zorgt voor sinterklaascadeautjes en ieder jaar zorgt de OR dat de school tijdens de Kerstperiode versierd wordt.
De OR is bereikbaar via het volgende e-mailadres: ouderraad@ebsderots.nl

De OR bestaat uit de volgende leden:

Elise Wagtho

Ik ben Elise Wagtho, getrouwd met Hans en moeder van 3 kinderen. Gijs, Isa en Ella. Gijs en Isa gaan al met veel plezier naar school. Ik heb ervoor gekozen om bij de ouderraad te gaan omdat ik het leuk vind om activiteiten te organiseren en daarbij mijn creativiteit te gebruiken. Ook wil ik graag betrokken zijn bij de school en mij ervoor inzetten dat de kinderen een leuke tijd hebben op school. Mocht je ook nog ideeën hebben? Spreek me gerust aan!

Rianne Kas

Ik ben Rianne Kas, getrouwd met Michiel. Moeder van Daan en Julia. Daan zit in groep 1 van de Rots, Julia is met haar 2,5 jaar nog gezellig thuis. Ik heb me aangemeld bij de ouderraad omdat ik graag betrokken wil zijn bij de school. Ik vind het ook onwijs leuk om dingen te organiseren, en het lijkt me erg leuk dat we met de OR dingen kunnen neerzetten, waar de kinderen later op een fijne manier op terug kunnen kijken.

Phia Dekens

Ik ben Phia Dekens, getrouwd met Eelke en moeder van 4 kinderen. Ondertussen zitten ze allemaal met plezier op de Rots. Ik zit nu ongeveer een jaar in de ouderraad en doe dit met veel plezier. Ik vind het leuk om te helpen waar nodig, dingen te organiseren en ook op deze manier betrokken te zijn bij de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben op school en dat er naast al het harde werken op school, er ook leuke dingen worden georganiseerd. Daar zet ik mij graag voor in. Ik kijk weer uit naar een nieuw schooljaar!

Margriet Verbruggen

Ik ben Margriet Verbruggen, getrouwd met Marten en samen hebben we 3 kinderen. Inmiddels zit Matthias, onze oudste, niet meer op de Rots, maar onze 2 meiden wel. Ik wil graag betrokken zijn bij de school en daarom heb ik mij dan ook aangemeld bij de OR. Daarnaast vind ik het leuk om mee te denken en te helpen met het organiseren van leuke activiteiten waar de kinderen (en ouders) echt van genieten en later ook weer goed op terug kunnen kijken. Ik vind het ook leuk om andere ouders te ontmoeten tijdens de activiteiten en ben benieuwd welke ideeën er allemaal nog meer leven onder de de ouders en kinderen. Dus schiet mij gerust even aan op het schoolplein!

Hizkia Neuteboom (lid namens het team)

Hoi, ik ben Hizkia Neuteboom en ik zit namens het team in de Or. Ik ben al sinds de start van de Rots betrokken bij de school en ik ben heel erg trots op al het mooie werk wat ik elke dag mag doen in Gods koninkrijk. De schakel met ouders is voor mij erg belangrijk, ik zoek graag naar de verbinding tussen het team en de ouders. Ik heb dat jaren in de MR gedaan, en doe dit nu in de Or.