Kom je spelen? Peuterinloop 17 april 9.30 - 10.30 uur

Kom je spelen bij onze
Peuterinloop?

Woensdag 17 april
09.30 – 10.30 uur

Lees meer

Kom je spelen bij onze Peuterinloop?

Kom samen met uw peuter sfeer proeven op

woensdag 17 april van 09.30 uur – 10.30 uur

Kan uw peuter niet wachten om naar de basisschool te gaan? Superleuk natuurlijk, maar het kan ook best spannend zijn! Daarom zetten we graag deze stap samen met u.

Op woensdagochtend 17 april staan de deuren van onze school open.

Van 09.30-10.00 mag uw peuter, samen met onze kleuters, lekker spelen op het plein. Daarna mag iedereen mee naar binnen om te zien wat er allemaal in de klas gebeurt. En natuurlijk staat er een kopje koffie/thee voor u klaar!

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op ons plein en in onze school.

Aanmelden kan hieronder, maar is niet verplicht.

Aanmelding Peuterinloop 17 april

Waarom zou je kiezen voor EBS de Rots?

Jij bent waardevol!

Jij bent… jij! Uniek, mooi en waardevol. En hou je van spelen, bewegen en plezier maken? Misschien ben je ook een tikkeltje nieuwsgierig? Mooi zo, want daar houden we wel van op de Rots. Bij ons mag je helemaal jezelf zijn.

Leren en groeien

De leerkrachten van de Rots reizen met je mee als jij op ontdekkingstocht gaat naar wie jij bent. Iedereen heeft van God talenten en mogelijkheden gekregen, dingen die je goed kunt en waar je blij van wordt. Wij helpen jou om te leren en te groeien. Op je eigen niveau, op je eigen tempo, passend bij wie jij bent en hoe je leert.

Wij bieden...

Een rots is sterk, betrouwbaar en biedt veiligheid. Net als onze school. We zorgen voor rust en structuur, waardoor school voelt als een fijne plek. Met Jezus als ons grote voorbeeld, zijn we er voor elkaar en voor de mensen om ons heen. Iedereen is belangrijk: de kinderen, de meesters en juffen en ook de papa’s en mama’s. Daarom zeggen we: jij bent waardevol en de ander ook!